Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Duo Vasjan

Dato
Søndag d. 1. oktober 2023, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted
Tune Kirke, Nørregade 2, 4030 Tune

Duo Vasjan spiller musik fra hjertet. Med dybe cellostrøg, klare stemmer og udtryksfuldt klaverspil, bevæger duoen sig gennem de nordiske lande og sydpå over havet, til tangorytmernes hjemsted.

Melodierne er både folkelige og lyriske, rytmerne er dansante. Musikken består af egne kompositioner og vokale arrangementer af smukke dansemelodier.

Duo Vasjan består af Therese Adorján Ankjær (cello og sang) og Louise Vase (klaver og sang).De to fandt hinanden en langfredag, på opgave som kirkemusikere med en fælles fortolkning af bl.a. Bach og baroktidens salmer. Siden opdagede de, at de havde en stor fælles passion for verdens-og folkemusik.

"Duo Vasjan består af to dygtige musikere, der med deres nærvær skabte en stemningsfuld adventsstund i Butterup kirke. Deres repertoire spænder vidt, med alt fra nordiske folkeviser, selvkomponeret salme til den varme argentinske tango"., Pia Heegaard Lorentzen, sognepræst v. Butterup/Tuse kirker

"Tak for en god koncert. Jeg synes, det var et spændende repertoire, udført af to tjekkede musikere. Meget inspirerende, God kontakt med publikum", Nicolai Bang, fotograf

Der er gratis adgang.