Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Julekoncert med Vokalgruppen Kolorit

Dato
Søndag d. 17. december 2023, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted
Tune Kirke, Nørregade 2, 4030 Tune

Kolorit synger et sprudlende og anderledes repertoire, der består af en kombination af latinamerikansk og nordisk kormusik. Argentinsk tango, cubansk son, dansk folkesang og svensk visetradition – vores repertoire forener de latinamerikanske rytmer og fremmedartede klange med nye, spændende fortolkninger af vores egne nordiske salmer og sange.

Kolorit har vundet flere internationale priser og har repræsenteret Danmark ved korfestivaler i hele verden. Kolorit består af 20 sangere og dirigent Niels Græsholm. Under koncerter synger vi uden noder og på originalsprog, uanset om det er cubansk, argentinsk, venezuelansk, svensk eller dansk. 

Kolorits dirigent Niels Græsholm er en efterspurgt stævne instruktør, kor‐coach, arrangør og komponist med speciale i jazz og etnisk musik. Han underviser i korledelse og -arrangement ved bl.a. Københavns Universitet. Han er uddannet musikpædagog fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og kor pædagog fra Musikhögskolan i Göteborg. Herudover har Niels studeret jazz og latinamerikansk musik i New York.

Der er gratis adgang og alle er velkomne.